Camper Portugal

Met een camper Portugal bezoeken is een prima manier voor een wandelvakantie waarin u de Portugese natuur ontdekt. Quinta do Pomarinho heeft een kleinschalige camping waar u vrijheid, rust en ruimte vindt temidden van de prachtige natuur van een rots- en heuvelachtig gebied in de Alto Alentejo.

Camper Alentejo Portugal

Het terrein maakt deel uit van natuurpark Serra de São Mamede. De kampeerplekken zijn ruim en vanaf uw camper Portugal kijkt u uit op de heuvels van het natuurpark en de hoge bergtoppen van de Serra da Estrela in de verte. De omgeving biedt enorm veel mogelijkheden voor een wandelvakantie. Wandelaars kunnen hun hart ophalen en genieten van wandelingen langs eeuwenoude dorpjes en over groene heuvels, rotsachtig terrein en oude Romeinse wegen.

Voor uw camper Portugal zijn er in 20 plaatsen met electriciteitsaansluiting, deels op een vlak boventerrein en deels in de olijfboomgaard. Door dit klein aantal plaatsen wordt ruimte en rust gewaardborgd. De plekken voor uw camper Portugal bevinden zich dichtbij het grote huis, het zwembassin en het meertje.

Voorzieningen camper Portugal

Op de camping vindt u goede sanitaire voorzieningen en een put waar het toilet van uw camper Portugal kunt legen. We maken gebruik van zonne-energie en zowel voor nazomeren als overwinteren is verder alles wat u nodig heeft aanwezig.

Tarieven en openingstijden

Met uw camper Portugal aandoen, kan het hele jaar, wij zijn 12 maanden per jaar open dus u kunt bij ons ook nazomeren of overwinteren. Quinta do Pomarinho hanteert aparte zomer-, winter- en langkamperentarieven.
Wilt u in juli of augustus komen met uw camper, dan raden wij u aan om tijdig te reserveren.

Camper Portugal: andere mogelijkheden

  • Natuurkampeerterrein. Voor de avontuurlijke kampeerder heeft Quinta do Pomarinho ook een natuurkampeerterrein. Hier is geen stroom maar wel goed sanitair. Tevens is er een speciale kookgelegenheid met schaduwdak en een picknicktafel waarvandaan u prachtig uitkijkt op de heuvels van het natuurpark.
  • Rondreis Portugal. Met een camper Portugal bezoeken biedt natuurlijk alle ruimte voor een camperreis door Portugal. De Alentejo heeft veel te bieden voor zowel lange als korte vakanties, maar een rondreis is wellicht nog leuker. Wij werken samen met 5 Nederlandse plattelandscampings van Nederlanders in Portugal die op dagafstand van elkaar liggen. Een rondreis langs deze campings geeft u een mooi beeld van het gevarieerde Portugal.

Camper Alentejo Portugal met zwembad

Activiteiten

Wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen en vissen is maar een greep uit de vele sportieve mogelijkheden tijdens uw camper Portugal verblijf. Tijdens uw camperreis kunt u ook van cultuur genieten want de Alentejo herbergt veel sporen uit de Romeinse tijd en er zijn ook veel historische steden en middeleeuwse witte vestigingsstadjes te bezoeken.

Contact en reserveren

Voor vragen over onze camping of over uw camper Portugal reis, kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen.
U kunt ook direct een plek reserveren op de camping.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl