Caravan Portugal

De Portugese natuur en cultuur van dichtbij beleven kan als u met een caravan Portugal bezoekt. Op Quinta do Pomarinho ligt een kleinschalige camping waar u terecht kunt voor een wandelvakantie met natuur, ruimte, rust en vrijheid. De camping ligt aan de voet van natuurpark Serra de São Mamede, tegen Spanje aan.

Caravan Alentejo Portugal

De camping is kleinschalig, met in totaal 20 plaatsen met electriciteitsaansluiting voor uw caravan Portugal. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons de sfeer en rust vindt voor een ontspannen vakantie midden in de natuur.

Uw caravan Portugal plek is een ruime kampeerplaats op een vlak boventerrein of in de olijfboomgaard. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht om de heuvels van het natuurpark en op de toppen van het hoogste gebergte van Portugal, de Serra da Estrela. Wandelen kunt u direct vanaf uw caravan. Er zijn tal van mogelijkheden voor dagtochten en korte wandelingetjes.

Voorzieningen caravan Portugal

De SVR-camping heeft goede sanitaire voorzieningen en een put waar u het toilet van uw caravan Portugal kunt legen. Warm water wordt verkregen met behulp van zonne-energie.

Tarieven en openingstijden

Uw caravan Portugal kunt u het hele jaar door bij ons neerzetten. Wij zijn het hele jaar open, ook voor nazomeren en overwinteren.
Kijk op tarieven camping voor onze zomer-, winter- en langkamperentarieven.

Caravan Portugal: andere mogelijkheden

  • Natuurkampeerterrein. Voor de meer avontuurlijke caravan Portugal kampeerder, is er een natuurkampeerterrein zonder electriciteit maar met goede sanitaire voorzieningen, een picknicktafel en een kookgelegenheid met schaduwdak.
  • Rondreis Portugal. Met een eigen caravan Portugal kunt u een mooie rondreis maken. De Alto Alentejo biedt voldoende mogeijkheden voor een vakantie, maar het is altijd leuk om rond te trekken en meer verschillende delen van Portugal te zien. Samen met 5 Nederlandse plattelandscampings in Portugal hebben wij een rondreis samengesteld voor dit doel.

Caravan Alentejo Portugal met zwembad

Activiteiten

De omgeving is een paradijs als u van wandelen houdt. Maar ook kampeerders die houden van fietsen, paardrijden, vogels spotten, zwemmen of vissen komen bij ons aan hun trekken. Tijdens uw caravan Portugal verblijf kunt u niet alleen sportieve activiteiten ondernemen maar ook tal van culturele uitstapjes maken. Prachtig gelegen witte vestigingsstadjes, goede wijnen en smakelijke streekgerechten zijn andere dingen waar de Alto Alentejo om bekend staat.

Contact en reserveren

Als u vragen heeft over onze camping of over uw caravan Portugal reis, bel of mail ons dan gerust.
U kunt ook direct een plek reserveren voor kamperen Portugal.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl