Kamperen Portugal

Het natuurkampeerterrein op de kleinschalige vakantieboerderij Quinta do Pomarinho is 10 hectare groot en biedt rust, ruime en vrijheid. Kamperen Portugal in de heuvelachtige natuur van de Alto Alentejo is echt een aanrader voor mensen die van rust en natuur houden. En het is een ideale thuishaven voor uw wandelvakantie.

Kamperen op natuurterrein Alentejo Portugal

Kamperen Portugal kan op ruime plaatsen in de schaduw van kurkeiken met een prachtig uitzicht op de heuvels van natuurpark Serra de São Mamede. Het natuurkampeerterrein ligt officieel in dit park. In de verte zijn zelfs de bergtoppen van de Serra da Estrela zichtbaar. Kamperen Portugal dichterbij de natuur is nauwelijks mogelijk!

Voorzieningen natuurkampeerterrein

Op het natuurkampeerterrein, zonder electriciteit, liggen goede sanitaire voorzieningen waar het water wordt verwarmd met behulp van zonne-energie. De speciale kookgelegenheid op het terrein heeft een schaduwdak en een picknicktafel. Eenvoudig kamperen Portugal biedt overdag een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels en s' avonds adembenemende zonsondergangen en sterrenhemels!

Tarieven en openingstijden

Quinta do Pomarinho is het hele jaar open voor kamperen Portugal. Wij hanteren voordelige zomer-, winter- en langkampeertarieven.
Voor de maanden juli en augustus raden wij u aan tijdig te reserveren.

Kamperen Portugal: andere mogelijkheden

  • Meer luxe. Als u als kampeerder electriciteit wenst of de gezelligheid van andere gasten op prijs stelt, kunt u terecht op onze SVR camping waar alle plaatsen een electriciteitsaansluiting hebben. Kamperen Portugal biedt ook hier rust en ruimte, alleen liggen de 20 plekken dichter bij het hoofdhuis, zwembassin en meertje.
  • Rondreis Portugal. Alhoewel kamperen Portugal in Alto Alentejo zowel voor een korte als lange vakantie genoeg te bieden heeft, kunnen wij ons voorstellen dat u meer van Portugal wilt zien. Wij bieden daarom de mogelijkheid om een rondreis Portugal te maken langs 5 samenwerkende Nederlandse plattelandscampings die op dagafstand van elkaar liggen. Op deze manier biedt kamperen Portugal een afwisseling van bergen, heuvels, zee en verschillende klimaatzones.

Kamperen op natuurterrein Alentejo Portugal met zwembad

Activiteiten

Omdat Quinta do Pomarinho midden in een natuurpark ligt, kunt u kamperen Portugal prima combineren met wandelen, fietsen, paardrijden of zwemmen. Wandelaars kunnen hun hart ophalen met de vele mogelijkheden voor dagtochten en korte wandelingen. Cultuur is er ook volop te vinden want in de heuvel- en rotsachtige streek vindt u onder meer sporen uit de Romeinse tijd en veel spectaculair gelegen Middeleeuwse vestigingsstadjes.

Contact en reserveren

Als u vragen heeft over kamperen Portugal op onze camping of op het natuurkampeerterrein, bel of mail ons dan gerust.
U kunt ook direct een plek reserveren voor kamperen Portugal.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl