Tent Portugal

Tijdens een wandelvakantie de Portugese natuur en cultuur ontdekken met een tent Portugal kan vanaf Quinta do Pomarinho in de Alentejo. Het is een kleinschalige vakantieboerderij met ruime kampeerplekken waar u rust, ruimte en vrijheid vindt. De natuurcamping ligt midden in natuurpark Serra de São Mamede, in het oostelijk deel van de Alentejo.

Tent Alentejo Portugal

Uw tent Portugal kunt u opzetten in de olijfboomgaard of op het vlakke boventerrein. Alle plekken bieden een prachtig uitzicht om de omliggende heuvels van natuurpark Serra de São Mamede. Als het helder is, kunt u zelfs de toppen van het hogere Serra da Estrela gebergte zien. Wandelen kunt u direct vanaf de camping met zeer gevarieerde wandelingen langs dorpen en heuvels en over oude Romeinse paden.

Er zijn in totaal 20 kampeerplaatsen, al dan niet met electriciteitsaansluiting. Deze kleinschaligheid zorgt voor de juiste sfeer en rust voor een ontspannen wandelvakantie midden in de natuur in uw tent Portugal.

Voorzieningen tent Portugal

Op onze SVR-camping hebben we goede sanitaire voorzieningen. Het water wordt met behulp van zonne-energie verwarmd. Op het terrein van 25 hectare liggen boomgaarden en weilanden, een zwembassin, een beekje en een klein meertje.

Tarieven en openingstijden

Met uw tent Portugal kunt u ons het gehele jaar bezoeken, ook voor nazomeren. Quinta do Pomarinho hanteert aparte zomer-, winter- en langkamperentarieven.
Wilt u in juli of augustus bij ons kamperen, dan raden wij u aan om tijdig te reserveren.

Tent Portugal: andere mogelijkheden

  • Natuurkampeerterrein. Wij hebben een terrein voor avontuurlijk kamperen, zonder stroomvoorzieningen. Op het natuurkampeerterrein zijn wel goede sanitaire voorzieningen. Tevens is er een kookgelegenheid met schaduwdak en picknicktafel. 's Avond is de sterrenhemel boven uw tent Portugal adembenemend!
  • Rondreis Portugal. Met een eigen tent Portugal kunt u op meerdere plaatsen in Portugal kamperen en een gevarieerde rondreis maken. Wij werken samen met andere Nederlandse campingeigenaren in Portugal om kampeerders de mogelijkheid te bieden een rondreis te maken langs 5 mooie natuurcampings, waaronder onze eigen Quinta do Pomarinho.

Tent Alentejo Portugal met zwembad

Activiteiten

Wanneer u met uw tent Portugal aandoet en Quinta do Pomarinho kiest, kunt u onthaasten en ontspannen midden in de prachtige natuur van de Alentejo. Deze streek is een waar wandelparadijs met talloze mogelijkheden voor dagtochten of kortere wandelingen. Andere sportieve mogelijkheden zijn er ook zoals fietsen, zwemmen, vissen en paardrijden. Geniet ook van de wijn uit de Alentejo, lokale gerechten en witte vestigingsstadjes hoog op de heuvels.

Contact en reserveren

Voor vragen over onze camping of over uw tent Portugal reis, kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen.
U kunt ook direct een plek reserveren op de camping.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl