Groepswandelvakantie Kerst en Oud & Nieuw

Er zijn nog
12 plekken
beschikbaar

Activiteit: groepsreis december (wandelen met Kerst en Oud & Nieuw)
Datum: 22 december 2018 - 2 januari 2019
Plaats: Castelo de Vide, Portugal
Max. aantal deelnemers: 12
Duur: 12 dagen (11 nachten)
Leeftijd deelnemers: ongeveer 35-80 jaar

 

 

Reis gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Aanbetaling bij definitieve doorgang reis.

Wandelen december Pomarinho Portugal

Wandelen door Portugees natuurpark

Tijdens de groepsreis december is Quinta do Pomarinho uw warme en comfortabele thuis. De quinta ligt in een natuurpark, op een groot privé terrein van 25 hectare vol fruit- en olijfbomen, krukeiken en weilanden. Natuurpark Serra de São Mamede is een rotsachtig park dat bekend staat om zijn vele soorten flora en fauna. Er lopen meer dan 25 uitgezette wandelroutes door het natuurpark en de nabije omgeving van de quinta.

Tijdens een groepsreis december viert u Kerst en Oud en Nieuw in Portugal. Wij zorgen ervoor dat het speciale belevenissen worden waar u graag aan zult terugdenken. In december is het weer aangenaam met overdag gemiddeld zo'n 15 graden Celsius. Het is wel aan te raden een warme trui mee te nemen voor de soms frisse avonden en voor de avonden dat we uit eten gaan. In Portugese restaurants beschikken ze vaak niet over verwarming!

Een groepsreis december leidt u langs rivieren en meren, over oude smokkelpaadjes, over velden en heuvels en door bossen. Op het eigen terrein van de quinta worden per jaar meer dan 60 soorten vogels gespot. De wandelingen gaan door witte vestingstadjes met kastelen en hier vindt u ook cafeetjes waar u voor weinig geld heerlijke Portugese koffie kunt drinken. Het gevarieerde wandelprogramma van de groepsreis december ziet er als volgt uit: 3 wandeldagen - 1 rustdag - 3 wandeldagen - 1 rustdag - 2 wandeldagen.

Inbegrepen groepsreis december

In de 12-daagse groepsreis december is inbegrepen:

 • 11 overnachtingen
 • vol pension (ontbijt, lunch, diner)
 • lokale transportservice (halen/brengen)
 • wandelbegeleiding

Wandelen december Pomarinho Portugal

Tijdens de groepsreis december verblijft u gedurende 12 dagen en 11 nachten in één van de vakantie accommodaties van de quinta. De quinta heeft appartementen, een vakantiehuisje en kamers in het Natuurvriendenhuis. Kamperen kan ook, op onze kleinschalige camping of ons natuurkampeerterrein. Gasten die langer dan 12 dagen willen blijven, kunnen gerust eerder komen of langer blijven!

De groepsreis december is op basis van vol pension. Dat wil zeggen dat wij dagelijks voor het ontbijt, lunch(pakketten) en het diner zorgen. U gaat twee keer 's avonds naar Portugese restaurants met heerlijke streekgerechten uit de Alentejo zoals cabrito (geit), javali (wild zwijn), bacalhau of dorado (goudbrasem). 

Prijzen en vervoer

De prijs voor de groepsreis december hangt samen met het type accommodatie dat u kiest en is gebaseerd op 2 personen in één accommodatie. Onderstaande prijzen geven u een indicatie:

8-daagse in groep

10-daagse in groep

 • € 555,- gastenkamer
 • € 680,- 1-persoonskamer
 • € 585,- huisje
 • € 750,- appartement
 • € 745,- gastenkamer
 • € 895,- 1-persoonskamer
 • € 790,- huisje
 • € 890,- appartement
 Camping  
 • € 475,- eigen kampeermiddel
 • € 625,- eigen kampeermiddel

Kijk op tarieven wandelreizen voor de exacte prijzen.

De groepsreis december is inclusief lokaal transport maar exclusief uw heen- en terugreis. U kunt zowel op Portugal als Spanje vliegen op de vliegvelden Lissabon, Faro, Porto, Sevilla (Spanje) of Madrid (Spanje). Lokaal vervoer naar/vanaf het beginpunt en/of eindpunt van wandelingen verder weg wordt voor u geregeld.

Adviesvlucht

Heenvlucht vanaf Nederland een vlucht met vertrek vóór 13.00 uur. Terugvlucht vanaf Lissabon een vlucht met vertrek vanaf 14.00 uur.

Maatschappijen met rechtstreekse vluchten op Lissabon zijn o.a. TAP, Transavia, KLM, Iberia, Vueling en Ryanair

Transfer

Bij voldoende interesse voor een transfer van de luchthaven Lissabon naar Pomarinho halen wij u op met onze Pomarinhobus. De kosten van deze transferservice zijn € 200,- per rit (enkele reis), te verdelen over het aantal passagiers (maximaal 8). Als u van onze transferservice gebruikt wilt maken, geef dit dan s.v.p. vroegtijdig door.

Kleurrijk gezelschap

De ervaring leert dat een groepsreis december een gevarieerd gezelschap van deelnemers trekt. De deelnemers delen vaak veel meer dan hun voorkeur voor wandelen en natuur. Overdag maakt u samen prachtige tochten waar u 's avonds nog over na kunt praten. De sfeer is gemoedelijk maar voor diegene die graag 's avonds wat meer privacy wenst: u kunt zich natuurlijk altijd terugtrekken uit het gezelschap.

Meer informatie

Voor meer informatie over de groepsreis december of onze andere wandelarrangementen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

 • Stichting Vrije Recreatie
 • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl