Met uw wandelclub naar Portugal

Het landgoed van Quinta do Pomarinho is gelegen in de Alto Alentejo, een dunbevolkte streek in Midden-Portugal. Het terrein van de quinta dat 25 hectare beslaat bestaat uit fruit- en olijfbomen, kurk- en steeneiken, graasland, een meertje en een klein zwembad. Een gedeelte van het landgoed bevindt zich in het prachtige natuurpark Serra de São Mamede en vanaf het terrein heeft u adembenemend uitzicht over de toppen van de Serra da Estrela.

Met uw wandelclub wandelen in Portugal

Met uw wandelclub naar Portugal

Quinta do Pomarinho biedt verschillende wandelvakanties. Naast groepsvakanties en individuele wandelvakanties voor kleine gezelschappen, kunt u ook met uw wandelclub of –gezelschap een vakantie bij ons doorbrengen. Pomarinho organiseert wandelvakanties voor wandelclubs van 6 tot 12 personen. Samen met uw eigen wandelclub verblijft u in één van onze vakantiehuizen en ontdekt u tijdens prachtige tochten de Alentejo. Uw wandelprogramma bestaat uit mooie uitgezette routes over smokkelpaadjes, door het natuurpark Serra de São Mamede, langs witte vestingstadjes als Marvão en Castelo de Vide, door riviergebieden, over heuvels en langs menhirs en dolmen. U zult tientallen verschillende vogelsoorten waarnemen en horen en een tocht maken langs een kolonie vale gieren.

De wandelingen tijdens uw wandelvakantie in Portugal variëren in lengte tot maximaal 18 kilometer. Het flexibele wandelprogramma wordt aangepast aan de wensen van uw wandelclub of –gezelschap. Vanzelfsprekend staat alle benodigde wandelinformatie tot u beschikking op onze quinta. U kunt er ook voor kiezen om te wandelen met een ervaren gids. U bepaalt samen met uw wandelclub in welke periode uw wandelvakantie plaatsvindt. Over het algemeen zijn de maanden april, mei, juni, september en oktober het meeste in trek vanwege de aangename wandeltemperaturen en de prachtige natuur.

Met uw wandelclub naar Portugal: een wandelvakantie op maat

Wilt u graag samen met uw wandelclub naar Portugal? Pomarinho biedt verschillende arrangementen:

 • wandelvakantie op basis van self-catering
 • wandelvakantie op basis van ontbijt en lunchpakket
 • wandelvakantie op basis van vol pension

Voor alle arrangementen geldt dat twee avonden worden doorgebracht in typisch Portugese restaurantjes met Portugese streekgerechten op het menu. 

Met uw wandelclub wandelen vanuit Natuurvriendenhuis in Portugal

Accommodatie 

Quinta do Pomarino is een landgoed met verschillende vakantiehuizen en een natuurcamping. Komt u met uw wandelclub naar Portugal, dan zult u verblijven in één van onze vakantiehuizen: het Natuurvriendenhuis, de appartementen of het kleine vakantiehuis. Wandelclubs tot 6 personen zullen tijdens hun wandelvakantie in Portugal verblijven in het Natuurvriendenhuis. Wandelclubs van meer dan 6 personen zullen worden verdeeld over de verschillende vakantiehuizen op het landgoed. Alle sfeervolle accommodaties bevinden zich midden in de natuur en hebben hun eigen verhaal.

Duur wandelvakantie met uw wandelclub

De wandelvakanties die worden georganiseerd door Quinta do Pomarinho duren 6, 8, 10 of 12 dagen. Tijdens een wandelvakantie worden twee rustdagen ingepland die u kunt gebruiken om heerlijk te ontspannen op het prachtige landgoed of om de Alentejo verder te ontdekken. De omgeving leent zich uitstekend voor sportieve en culturele uitstapjes.

Mocht u voorafgaand aan op aansluitend op uw wandelvakantie met uw wandelclub langer op de quinta verblijven, dan is dit in overleg natuurlijk mogelijk.

Tarieven wandelvakantie

In de prijs voor een wandelvakantie met uw wandelclub is inbegrepen:

 • verblijf in één van onze accommodaties
 • 1 dag gebruik van huurfietsen
 • lokale transportservice (halen / brengen bij lijnwandelingen)

Kijk op tarieven wandelvakantie voor wandelclubs voor exacte prijzen. Hieronder geven we alvast een indicatie:

6-daags groepsarrangement 8-daags groepsarrangement
 • € 290,- self-catering
 • € 365,- ontbijt en lunchpakket
 • € 385,- vol pension
 • € 350,- self-catering
 • € 455,- ontbijt en lunchpakket
 • € 475,- vol pension

Contact en reserveren

Voor meer informatie over onze wandelarrangementen of een wandelvakantie met uw wandelclub, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ook direct een wandelreis reserveren.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

 • Stichting Vrije Recreatie
 • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl