Natuurwandelingen

Natuurwandelingen in Portugal kunt u op vele plekken maken. De Alto Alentejo, waar onze quinta zich bevindt, biedt niet alleen een gevarieerde natuur voor natuurwandelingen maar ook volop cultuur, lekker eten en goede wijnen.

Natuurwandelingen Alentejo Portugal

Natuurwandelingen In het voorjaar verrassen u met velden vol aronskelken, rode klaver, blauwe irissen, lupines en orchideeën. Natuurwandelingen leiden u ook langs de geurende en kleurrijke bloesem van de fruitbomen en amandelbomen. In het voorjaar zijn er veel vogels en stroomt er veel water door de beekjes en rivieren. Tijdens natuurwandelingen in het najaar is er een overdaad aan fruit zoals vijgen, appels en druiven en worden de olijven geoogst en de walnoten en kastanjes geraapt.

Quinta do Pomarinho ligt deels in natuurpark Serra de São Mamede, een park met een rijke flora en fauna. Tijdens natuurwandelingen in het park kunt u vele vogels aantreffen waaronder de nachtegaal, adelaar, wielewaal, witte en zwarte ooievaar, klapekster, ijsvogel, hop en bijeneter.

Quinta do Pomarinho

Onze quinta in Portugal is een paradijs voor wandelaars, cultuurliefhebbers en vogelaars die van natuurwandelingen houden. De quinta zelf ligt op een groot terrein met graasland, kurk- en steeneiken, oliijfbomen en fruitbomen. U kunt onder meer proeven van de rijpe abrikozen, granaatappels en vijgen. Natuurwandelingen lopen vanaf of naar onze quinta en door het natuurpark. Op de voormalige boerderij treft u ook koeien, kippen, honden en katten aan.

Wandelreizen en natuurwandelingen

U kunt op eigen houtje natuurwandelingen maken maar wij organiseren ook individuele wandelreizen en groepsreizen wandelen in de Alto Alentejo, Portugal. Voor u of uw eigen gezelschap of voor en groep wandelliefhebbers die graag met gelijkgestemde wandelaars en vogelaars op pad gaat voor natuurwandelingen.

Meer informatie

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen heeft over onze natuurwandelingen, wandelaccommodaties of over uw wandelvakantie in het algemeen.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

Er zijn op dit moment geen agendapunten

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl