Wandelen natuur

De Alto Alentejo in Portugal biedt een prachtige natuur gedurende alle seizoenen van het jaar. Wandelen natuur betekent vrijheid, rust en ontspanning. Elke seizoen heeft zijn eigen charme waarbij u kunt kiezen uit meer dan 25 wandelingen voor wandelen natuur.

Tijdens een wandeltocht april en wandeltocht mei treft u velden vol veldbloemen, heerljke geurende bloesem aan fruitbomen en een frisgroene natuur.
Wandelen natuur tijdens een wandeltocht juni biedt u de gelegenheid om het 'schillen' van kurkeiken mee te maken. Ook een mooie maand als u van zonnebloemen houdt!
Wandelen natuur tijdens een wandeltocht september of een wandeltocht oktober is actief bezig zijn terwijl de temperatuur erg aangenaam is. In deze maanden worden de druiven en olijven geplukt.

Onze quinta

Quinta do Pomarinho is een voormalige boerderij in de Alto Alentejo, Portugal. Op het grote terrein van 25 hectare staan kurkeiken, olijfbomen en tal van fruitbomen zoals kweepeer, abrikoos, peer, granaatappel en vijg. Wandelen natuur kan op het terrein zelf, dat voor een deel in natuurpark Serra de São Mamede ligt.

De quinta in Portugal is voor wandelen natuur een oase van rust. Groene heuvels omringen het terrein en in de verte ziet u zelfs de toppen van het hoogste gebergte van Portugal.

Andere activiteiten

Wandelen natuur is af te wisselen met een bezoekje aan historische vestigingsstadjes zoals Castelo de Vide en Marvão. Ook vindt u in de omgeving overblijfselen uit de Romeinse tijd. De Alentejo in Portugal staat naast wandelen natuur bekend om zijn heerlijke streekgerechten en goede wijnen dus het is niet moeilijk om een gevarieerde wandelvakantie Portugal te houden bij ons!

Meer informatie

Als u meer wilt weten over wandelen natuur, onze wandelaccommodaties of onze wandelarrangementen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

Er zijn op dit moment geen agendapunten

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl