Extra service

Quinta biedt een aantal services om uw verblijf nog gemakkelijker en comfortabeler te maken.

In het zomerseizoen

Ontbijtservice (april - september). Als u in een van onze wandelaccommodaties verblijft, kunt u gebruik maken van onze ontbijtservice. Tevens is het mogelijk om bij het ontbijt uw lunchpakket samen te stellen. De ontbijtprijs is € 6,50 per persoon en de lunchpakketprijs € 6,- per persoon.
 
Broodservice (april - september).Als u elke ochtend overheerlijk vers brood van de bakker wilt eten, kunt u 's avonds uw brood bestellen voor de volgende dag. De bakker brengt zelf het brood iedere ochtend.

Het gehele jaar door

Campingwinkeltje: In ons winkeltje kunt u een aantal lokale producten kopen zoals bijvoorbeeld drank, kaas en olijven. U kunt uw eigen inkoop bijhouden door middel van een turflijst. Deze lijst wordt afgerekend aan het einde van uw verblijf.

Informatiecentrum: Wij beschikken over een informatiecentrum met toeristische informatie op het gebied van recreatie, sport, natuur en cultuur. Tevens zijn er talloze wandel- en fietsroutes gratis beschikbaar.

Internet: In alle accommodaties en op de camping gebruik maken van draadloos internet (Wifi) 

Wasmachine: U heeft de mogelijkheid om op Pomarinho gebruik te maken van de algemene wasmachine. De prijs per keer is € 4, - (exclusief wasmiddel).

Verhuur fietsen: U heeft de mogelijkheid om onze Gazellefietsen met 23 versnellingen te huren en u kunt gebruik maken van onze fietsroutes om de omgeving te verkennen. Wij raden u aan tijdig te reserveren gezien het beperkt aantal fietsen. De prijs per fiets per dag is € 10,-. Per week is dit € 50,-.

Wegbreng- en ophaalservice: Komt u met het openbaar vervoer en wilt u graag een uitstapje maken, wandelen of boodschappen doen, dan kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van onze transportservice.

Camper of caravan stallen in Portugal:  U kunt uw camper of caravan stallen op ons landgoed. Dit betreft een niet bewaakte maar vertrouwde onoverdekte stalling op ons landgoed. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie of vragen

Heeft u vragen onze diensten, het huren van een vakantiehuis of een verblijf op onze camping? Neem dan gerust contact met ons op!

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

Er zijn op dit moment geen agendapunten

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl