Wandeltocht april

Quinta do Pomarinho ligt deels in natuurpark Serra de São Mamede waardoor het een echt wandelparadijs is. Het is een oase van rust in een landschap vol fruitbomen die in april een prachtige bloesem dragen.

Wandeltocht april Alentejo Portugal

Wandeltocht april

Een wandeltocht april laat u de lente ervaren met geurende en kleurrijke bloesem aan allerlei soorten fruitbomen en de amandelbomen. De natuur is nog fris en groen en de ooievaars komen terug naar hun nesten. De veldbloemen zijn prachtig en in de bermen staan manshoge struiken en planten in alle kleuren van de regenboog. Er zijn veel vogels, die vertoeven in de buurt van de beekjes en riviertjes.

De wandeltocht april voert u langs middeleeuwse kasteeldorpjes, rivieren en heuvels en over eeuwenoude paden. Onderweg passeert u ook hunnebedden, kloosters en kerken. Aan rijk en gevarieerde wandeltochten is hier geen gebrek!

Groepsreis wandeltocht april

Quinta do Pomarinho biedt volledig verzorgde wandelvakanties aan. U kunt verblijven in één van de verschillende soorten accommodaties of op de camping. De wandelvakantie is inclusief 11 overnachtingen, vol pension en lokaal transport.

Na een inspannende dag wandelen kunt u aanschuiven voor het diner, nadat u misschien even met een boekje onder de kurkeik in de hangmat heeft kunnen uitrusten of bij het meertje verkoeling heeft gezocht.

Kijk op groepswandelvakantie april voor meer informatie, data en prijzen.

Individuele reis wandeltocht april

U kunt bij ons ook al een wandelvakantie houden door alleen één van onze vakantiehuizen te boeken of een plek op de camping. Met behulp van alle wandelinformatie die wij hebben, kunt u zelf een wandelprogramma samenstellen. En als u dan af en toe toch graag een keer aanschuift bij een diner of een lunchpakket nodig heeft, kan dat in overleg met ons worden geregeld.

Wandeltocht april Alentejo Portugal in Natuurvriendenhuis

Verder hebben wij ook voor individuele wandelaars volledig verzorgde arrangementen inclusief 7 of 11 overnachtingen, vol pension en lokaal transport. U loopt dat niet met een groep maar alleen, samen, met uw gezin of met uw eigen (wandel)groep.

Kijk op individuele wandelvakantie voor meer informatie en prijzen.

Contact en reserveren

Voor aanvullende informatie of vragen kunt u altijd vrijbijvend contact met ons opnemen. Direct reserveren voor een wandeltocht april is ook mogelijk.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

Er zijn op dit moment geen agendapunten

Bekijk hier meer foto's

Bekijk alle foto's door er op te klikken

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl