Wandeltocht juni

Gelegen in een natuurpark temidden van kurkeiken, olijf- en fruitbomen, is Quinta do Pomarinho een paradijs voor de wandelliefhebber. U kijkt uit op de heuvels van Serra de São Mamede en start uw wandeltocht juni direct vanaf de quinta of in de buurt.

Wandeltocht juni Alentejo Portugal

Wandeltocht juni

Een wandeltocht juni betekent een groene natuur, groeiende zonnebloemen en een bijzondere activiteit rondom de kurkeiken die van hun bast worden ontdaan deze maand. De natuur is nog groen en de temperatuur is lekker om ook te zwemmen.

De wandeltocht juni voert u door bossen, over heuvels en smokkelpaden en langs historische vestigingsstadjes zoals Marvão. Onderweg passeert u kerkjes, kloosters, hunnebedden en ziet u sporen uit de Romeinse tijd. Er zijn tal van wandeltochten tussen de 12 en 18 kilometer mogelijk! Kortere wandelingen zijn er ook, zowel vanaf de quinta als in de nabije omgeving.

Groepsreis wandeltocht juni

Quinta do Pomarinho biedt volledig verzorgde wandelvakanties aan waarbij u overnacht op de camping of in één van de vakantiehuizen op de quinta. De wandelvakantie is inclusief 11 overnachtingen, vol pension en lokaal transport.

Na een actieve dag staat het diner voor u klaar. U kunt dus heerlijk onthaasten in uw vrije tijd, aan het meertje of in het zwembassin of gewoon lekker in de schaduw van een kurkeik.

Kijk op groepswandelvakantie juni voor meer informatie, data en prijzen.

Individuele reis wandeltocht juni

U kunt een wandelvakantie houden op Quinta do Pomarinho door alleen maar één van de vakantiehuizen te boeken of een plek op de camping. Wij hebben heel veel wandelinformatie en die ligt tot uw beschikking als u hier bent. U verblijft op basis van self-catering maar u kunt in goed overleg altijd een ontbijtje met verse eitjes, een lunchpakket of een diner krijgen. 

Wandeltocht juni Alentejo Portugal appartement

Voor individuele wandelaars die niet alles zelf willen regelen, hebben wij volledig verzorgde arrangementen inclusief 7 of 11 overnachtingen, vol pension en lokaal transport. U loopt dat niet met een groep maar alleen, samen, met uw gezin of met uw eigen (wandel)groep.

Kijk op individuele wandelvakantie voor meer informatie en prijzen.

Contact en reserveren

Voor aanvullende informatie of vragen kunt u altijd vrijbijvend contact met ons opnemen. Direct reserveren voor een wandeltocht juni is ook mogelijk.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

Er zijn op dit moment geen agendapunten

Bekijk hier meer foto's

Bekijk alle foto's door er op te klikken

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl