Wandeltocht mei

Quinta do Pomarinho ligt voor een deel in natuurpark Serra de São Mamede. Deze oase van rust met veel kurkeiken, olijf- en fruitbomen op het grote eigen terrein is een echt wandelparadijs en een uitstekende uitvalsbasis voor een wandeltocht mei.

Wandeltocht mei Alentejo Portugal

Wandeltocht mei

Een wandeltocht mei betekent geurende en kleurrijke bloesem van allerlei soorten fruitbomen. De natuur is nog fris en groen, de velden zijn een ware explosie van bloemen en in de bermen staan manshoge struiken en planten in alle kleuren van de regenboog. In deze maand kunt u al zwemmen.

De wandeltocht mei voert u over heuvels en oude smokkelpaden langs dorpjes en witte vestigingsstadjes zoals Castelo de Vide. Onderweg passeert u kerkjes, kloosters, hunnebedden en overblijfselen uit de Romeinse tijd. Aan gevarieerde wandeltochten van 12 tot 18 kilometer is hier geen gebrek! Kortere wandelingen zijn ook mogelijk, zowel direct vanaf de quinta als in de buurt.

Groepsreis wandeltocht mei

Quinta do Pomarinho biedt volledig verzorgde wandelvakanties aan waarbij u verblijft in één van de verschillende soorten accommodaties of op de camping. De wandelvakantie is inclusief 11 overnachtingen, vol pension en lokaal transport.

Na een inspannende dag wandelen kunt u aanschuiven voor het diner, nadat u misschien even verkoeling heeft gezocht in het zwembassin of het meertje of nadat u heerlijk ontspannen een boekje heeft liggen lezen in de schaduw van een kurkeik.

Kijk op groepswandelvakantie mei voor meer informatie, data en prijzen.

Individuele reis wandeltocht mei

Op Quinta do Pomarinho is een wandelvakantie ook al mogelijk door alleen één van onze vakantiehuizen te boeken of een plek op de camping. Met behulp van alle wandelinformatie die wij hebben, stelt u zelf uw wandelprogramma samen. En als u dan toch af en toe wilt aanschuiven voor het diner of een lunchpakket nodig heeft, kan dat altijd in goed overleg worden geregeld.

Wandeltocht mei Alentejo Portugal vakantiehuisje

Voor individuele wandelaars die niet alles zelf willen regelen, hebben wij volledig verzorgde arrangementen inclusief 7 of 11 overnachtingen, vol pension en lokaal transport. U loopt dat niet met een groep maar alleen, samen, met uw gezin of met uw eigen (wandel)groep.

Kijk op individuele wandelvakantie voor meer informatie en prijzen.

Contact en reserveren

Voor aanvullende informatie of vragen kunt u altijd vrijbijvend contact met ons opnemen. Direct reserveren voor een wandeltocht mei is ook mogelijk.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

Er zijn op dit moment geen agendapunten

Bekijk hier meer foto's

Bekijk alle foto's door er op te klikken

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl