Wandeltocht oktober

Een wandeltocht oktober kunt u prima starten vanaf Quinta do Pomarinho. De quinta heeft verschillende vakantiehuizen en een camping en ligt half in het aangrenzende natuurpark Serra de São Mamede waar de natuur enigszins ruig en ongerept is.

Wandeltocht oktober Alentejo Portugal

Wandeltocht oktober

Een wandeltocht oktober is actief bezig zijn terwijl de temperatuur comfortabel is. In oktober worden de olijven in de Alentejo geplukt. Het is ook de tijd van het verzamelen van kastanjes en walnoten.

De wandeltocht oktober gaat over smokkelpaden naar valleien met rivieren en door kurkeikenbossen naar middeleeuwse stadjes op heuvels. Er zijn uiteenlopende wandeltochten te maken, van korte wandelingetjes van een uur tot dagtochten van gemiddels 12-18 kilometer.

Groepsreis wandeltocht oktober

Quinta do Pomarinho heeft compleet verzorgde wandelvakanties waarbij u overnacht in één van de vakantiehuizen op de quinta. Zo'n wandelarrangement is inclusief: 11 overnachtingen, vol pension en lokaal transport.

Na een inspannende dag kunt u lekker ontspannen op de quinta met een boek of een glaasje fris of Portugese wijn terwijl wij zorgen voor een smakelijke avondmaaltijd.

Kijk op groepswandelvakantie oktober voor meer informatie, data en prijzen.

Individuele reis wandeltocht oktober

Om een wandelreis te maken, kunt u ook alleen één van onze vakantiehuizen boeken. Of een plek op onze camping of ons natuurkampeerterrein. U vindt op de quinta tal van wandelbeschrijvingen waaruit u kunt kiezen. U verblijft op basis van self-catering maar u kunt in goed overleg altijd een ontbijtje met verse eitjes, een lunchpakket of een diner krijgen. 

Wandeltocht oktober Alentejo Portugal met caravan

Wij hebben ook voor individuele wandelaars volledig verzorgde arrangementen inclusief 7 of 11 overnachtingen, vol pension en lokaal transport. U loopt dan niet met een onbekende groep mensen maar lekker alleen, samen, met uw eigen gezin of met uw wandel- of vriendengroep.

Kijk op individuele wandelvakantie voor meer informatie en prijzen.

Contact en reserveren

Voor aanvullende informatie of vragen kunt u altijd vrijbijvend contact met ons opnemen. Direct reserveren voor een wandeltocht oktober is ook mogelijk.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.



Verzenden

Er zijn op dit moment geen agendapunten

Bekijk hier meer foto's

Bekijk alle foto's door er op te klikken

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl