Wandeltocht september

Op Quinta do Pomarinho is het een waar wandelparadijs. Op het 25 hectare grote terrein liggen weilanden, kurkeiken, fruit- en olijfbomen en vanaf de quinta kijkt u uit op de heuvels van het aangrenzende natuurpark van Serra de São Mamede. Een ideale thuisbasis voor uw wandeltocht september als u op zoek bent naar rust, ruimte en privacy.

Wandeltocht september Alentejo Portugal

Wandeltocht september

Een wandeltocht september betekent een aangename temperatuur in een tijd waarin de druiven in de Alentejo worden geplukt. Er is een overdaad aan fruit en u kunt niet alleen genieten van de druiven, maar ook van vijgen en appels.

De wandeltocht september voert u door de vallei van de Taag, door kurkeikenbossen en over granieten heuvels. In kleine historische dorpjes ziet u kerkjes, kloosters en lokale koffiehuizen. Er zijn uiteenlopende wandeltochten te maken, van korte wandelingetjes van een uur tot dagtochten van 18 kilometer.

Groepsreis wandeltocht september

Quinta do Pomarinho biedt volledig verzorgde wandelvakanties aan waarbij u overnacht in één van de vakantiehuizen op de quinta. in deze wandelvakantie is inbegrepen: 11 overnachtingen, vol pension en lokaal transport.

Na een actieve dag kunt u aanschuiven voor het avondeten, nadat u lekker hebt kunnen uitrusten in de schaduw of in het water van het zwembassin of meertje.

Zie groepswandelvakantie september voor meer informatie, data en prijzen.

Individuele reis wandeltocht september

Zelf een wandelvakantie houden en alleen één van onze vakantiehuizen boeken kan ook. Of een plek op de camping. Met alle op de quinta aanwezige wandelinformatie kiest u zelf uw wandelingen. U verblijft op basis van self-catering maar u kunt in goed overleg altijd een ontbijtje met verse eitjes, een lunchpakket of een diner krijgen. 

Wandeltocht september Alentejo Portugal in Natuurvriendenhuis

Voor individuele wandelaars die niet alles zelf willen regelen, hebben wij volledig verzorgde arrangementen inclusief 7 of 11 overnachtingen, vol pension en lokaal transport. U loopt alleen, samen, met uw eigen gezin of met uw (wandel)groep 8 van de 10 dagen.

Kijk op individuele wandelvakantie voor meer informatie en prijzen.

Contact en reserveren

Voor aanvullende informatie of vragen kunt u altijd vrijbijvend contact met ons opnemen. Direct reserveren voor een wandeltocht september is ook mogelijk.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren.Verzenden

Er zijn op dit moment geen agendapunten

Bekijk hier meer foto's

Bekijk alle foto's door er op te klikken

  • Stichting Vrije Recreatie
  • NFI

Meld u aan voor onze wandelvakantie nieuwsbrief:

Wandelvakanties Portugal.nl   |   7320-421 Castelo de Vide   |   Portugal   |   00351 965 755 341   |   info@wandelvakantiesportugal.nl